15 учасників за 4 дні насичених занять освоювали італійську, українську кухні та страви, що готуються на мангалі.

Для когось наша школа стане початком професії, комусь допоможе переключитись та використати шанс реалізувати мрію всього життя. І кожен зрозумів, що бути шефом - це хоч і нелегко, але круто. А працювати в Сім’ї ресторанів Cartel на найкращому гірськолижному курорті в Східній Європі ще крутіше.

 

[gallery ids="8592,8595,8597,8598,8601,8602,8603,8604,8605,8606,8607,8608,8609,8610,8611,8612,8613,8614,8615,8616,8617,8618,8619,8620,8621,8622,8623,8624,8625,8626,8627,8628,8629,8630,8631,8632,8633,8634,8635,8636,8637,8638,8639,8640,8641,8644,8645,8646,8648,8649,8653,8654,8655,8656,8657,8658,8659,8660,8661,8662,8663,8664,8665,8666,8667,8668,8669,8670,8671,8672,8673,8674,8675,8676,8677,8678,8679,8680,8681,8682,8683,8684,8685,8686,8687,8688,8689,8690,8691,8692,8693,8694,8696,8699"]