Італійці — умільці створювати надзвичайно смачну їжу з мінімальною кількістю інгредієнтів. Секрет у використанні сезонних продуктів. В літньому меню 2018 ми дивуємо гостей стравами з ботаргою — в’яленою ікрою кефалі, новим видом пасти — манфредіні, виразними на смак чорними паперделе чи різото з морепродуктами.
А для наших постійних гостей ми повернули в меню кулінарні хіти минулого літа — гострі спагеті аліо оліо пеперончіно з Абруцо, спагеті цукіні з овочевого раю Італії — Апулії, сицилійську пасту а-ля норма та спагеті вонголе з Кампаньї.
Але, оцінити смак та унікальність, можна лише спробувавши. Тож запрошуємо в Osteria Italiana.

[gallery ids="10120,10121,10122,10123,10124,10125,10126,10127,10128,10129"]